fbpx

Personvernerklæring

MBA MØBLER respekterer enhver besøkendes rett til privatliv.
Målet er å gi overordnet informasjon om vår behandling av personvernopplysninger og sikre at personvernet ivaretas av MBA Møbler i samsvar med krav til behandling av personopplysninger.
Når du besøker nettstedet https://www.mbamobler.no, registreres informasjon (informasjonskapsler) på den besøkende datamaskin (enhet). Dette er nødvendig for at alle nettsidens funksjoner skal fungere skikkelig. Ved begynnelsen av besøket får den besøkende informasjon om bruken av informasjonskapsler og blir bedt om samtykke.

MBA MØBLER forbeholder seg også retten til å analysere brukeratferd på nettsiden, kjøp og andre handlinger ved hjelp av Google Analytics og andre verktøy. Dette gjøres for å gi brukerne de beste passende tilbudene og for å gjøre bruken av nettstedet enda mer praktisk. MBA MØBLER lagrer ikke denne informasjonen separat. Informasjon om Googles personvernregler er tilgjengelig her.
Ved å sende inn en forespørsel godtar besøkende disse reglene og oppgir følgende data:
Besøkendes navn, e-postadresse, by.

MBA MØBLER er ikke ansvarlig for unøyaktige eller feilaktige data gitt av besøkende.
Hver besøkende har mulighet til å søke om uriktige data og MBA MØBLER forplikter seg til å rette dem. Dette kan gjøres ved å kontakte de angitte kontaktene.
Hver besøkende har rett til å trekke tilbake alle samtykker de har gitt.
Personopplysninger om kunder samles inn og behandles for følgende formål:

  • behandle produktbestillinger;
  • å opprettholde tilbakemeldinger med kundene;
  • utstede økonomiske dokumenter (f.eks. fakturaer);
  • utføre andre kontraktsmessige forpliktelser;
  • kommunisere med kunder om spørsmål knyttet til levering av varer og tjenester;
  • for direkte markedsføringsformål;

Innsendte data lagres i systemet så lenge kundene bruker tjenestene.
Hver kunde som har kontaktet de angitte kontaktene har mulighet til å motta detaljert informasjon om hans personopplysninger behandlet av MBA MØBLER.
Hver kunde har rett til å be om sletting av hans data fra MBA MØBLER -systemet.
Personopplysningene lagres i 5 år etter at en sak er avsluttet.
MBA MØBLER har rett til å analysere ikke-personlige kunder og kjøpe data for statistiske formål.
MBA MØBLER forplikter seg til å ta alle tiltak for å beskytte besøkendes personopplysninger på riktig måte. MBA MØBLER forplikter seg til å bruke besøkendes personopplysninger kun til formålene angitt i disse reglene, men forbeholder seg retten til å overføre besøkendes informasjon til tredjeparter kun i samsvar med lovene i Republikken Litauen og EU.
Hvis du er i tvil om at MBA MØBLER behandler personopplysningene dine i strid med kravene i databeskyttelseslovgivningen, vennligst kontakt MBA MØBLER på kontaktinformasjonen som er oppgitt, og vi vil gjøre vårt beste for å rydde opp i tvilen din og rette opp eventuelle feil som kan ha oppstått.

Reglenes gyldighet

Disse reglene gjelder for alle besøkende på nettstedet på tidspunktet for deres besøk. MBA MØBLER forbeholder seg retten til å endre disse reglene uten separat forvarsel. MBA MØBLER vil informere om endringer i reglene på sin nettside, men kjøpere må sjekke reglene og følge dem hver gang de besøker nettstedet.

Kontakter

For spørsmål knyttet til reglene, vennligst kontakt:

MBA Møbler

Røykenveien 70 B, 1386 Asker, Norway

Ring oss nå: +47 69 24 49 00

E-post: post@mbamobler.no