Om oss

Om oss

Design, produksjon, levering og installasjon av høykvalitets møbler i heltre.

Vi bringer mange års erfaring fra det skandinaviske markedet til våre kunder. Siden 2005 har vi spesialisert oss på produksjon av møbler i heltre. I nesten 20 år har vi perfeksjonert design- og produksjonsprosessene, og det er grunnen til at vi sier: «Vi er kundens partner fra idé til møbel og montering.»

  • Vi garanterer produksjon og levering akkurat i tide! Vi holder våre forpliktelser, oppfyller løftene våre på en ansvarlig måte.
  • Du kan stole på kvaliteten på møblene våre – vi gir en utvidet 10-års garanti. Våre kunder setter pris på naturlige, holdbare møbler og verdien de tilfører livene deres.

For det stadig mer tilpassede markedet legger MBA Møbler vekt på fleksibilitet når det gjelder spesielle kundekrav. Spesielle systembaserte design og CAD-planleggingsstøtte har nå blitt en del av hverdagen.

Med den største omhu og oppmerksomhet på detaljer bearbeider teamet det fine løvtreet til unike designermøbler og deler kjærligheten til treet med deg, i hver minste detalj.

Tidsgaranti

Hver bestilling fullføres i tide med en kompensasjon dersom det skulle oppstå forsinkelser.

Kvalitets garanti

Kvalitet er kjernen i produksjonsprosessen, fra tørking av treet til stort fokus på detaljer, finish og farge. Utvidet garanti opp til 10 år!

1000+ sett solgt

Mer enn tusenvis familier og enkeltpersoner har innredet hjemmene sine mer gjennomtenkt, fleksibelt og bærekraftig med MBA Møbler, møbler i heltre av høy kvalitet.

Pris

Alltid konkurransedyktige priser på grunn av effektiv styring, høyytelses teknologi og det nyeste utstyret.

Design

Kvalitetskontrollsystemer og verktøy bidrar til å oppnå det maksimale resultatet: starter fra valg av kvalitetsråvarer og slutter med produksjonen av hvert spesifikt møbel. Tegninger er laget i 3D ved hjelp av spesialisert IMOS-designprogramvare. Kun kvalifiserte møbelarbeidere jobber i produksjonen. Vi bruker moderne HOMAG gruppemaskiner og kun sertifiserte materialer. Råvarer, prosesser og inneklima overvåkes og forvaltes systematisk. Hvert møbel går gjennom en grundig inspeksjon av en kvalitetskontrollør før det pakkes.

Produsent

Moderne produksjon, smarte løsninger, høy kompetanse hos teammedlemmene sikrer at møblene dine blir produsert med kvalitet, til rett tid, i samsvar med alle avtalte forpliktelser, vilkår og betingelser. Kunder i Norge og Sverige, som stiller høye krav, har inspirert oss til å bruke førsteklasses teknologier og installere effektive designprogrammer med maksimal presisjon i hvert trinn.

Produksjon av møbler av høy kvalitet krever spesialdesign og bearbeidingsmetoder som er rettet mot massivt tre. Dette er garantert av våre spesialister innen treverk med mange års erfaring.

For det stadig mer tilpassede markedet legger MBA Møbler vekt på fleksibilitet når det gjelder spesielle kundekrav. Spesielle systembaserte design og spesialisert IMOS-designprogramvare har nå blitt en del av hverdagen.

Kvalitet

Våre kunder vet at naturlige, langvarige, holdbare gjenstander og møbler gir verdi til huset. Møbler i massivt tre kan overføres fra generasjon til generasjon. De kan tjener mennesker i flere tiår. Treverket får sin egen farge og naturens mønstre overrasker alltid. Dette er det fine med møbler i heltre!

Vi tilbyr våre kunder så mange som 4 interessante og forskjellige kolleksjoner, møblene er tilpasset det moderne liv og stilen reflekterer skiftende smak og behov.

  • «Tradisjonell» kolleksjonen er rikt profilerte møbler, med tydelig atskilte møbelsegmenter, som skuffer, dører osv. Møblene er innredet med sofistikerte detaljer, ulike profiler, som skaper inntrykk av dypere plass og luksus.
  • «Luksus» kolleksjonen er en fortsettelse av den tradisjonelle møbelstilen, men gjenspeiler alderens endring – et synkende antall profilerte elementer, en forenklet form og et mindre inntrykk av dybde.
  • «Moderne» kolleksjonen har deler som er visuelt lette, enlel og på samme tid originale møbler, som på en eller annen måte minner om den berømte Bauhaus-skolen og datidens stil.
  • «Flat stil» kolleksjonen har en letthet, modernitet og funksjonalitet. Det er en møbelkolleksjon som puster innovasjon og modernitet, letthet og driv.

 

Kunder kan velge fra et bredt utvalg av tilbehør, og vi konsulterer, designer og produserer med erfarne håndverkere som bruker det nyeste av bærekraftig teknologi og utstyr.